LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://cdn1.cdnme.se/4218528/6-3/untitled-2_520b386f9606ee4d479a740a_thumb.png">

Northrebel (nessie)

Jag har inte haft Nessie så länge men en sak kan jag säga hon lyssnar verkligen på sin ryttare. Hon följer minsta vink man gör. Men ibland kan hon vara lite tjurig. Nessie är inriden av Steves dotter för försäljning. När jag hörde att det fanns frieser hästar till salu så sprang jag genast till steves. Nessie fångade min blick. Jag bokade genast en provridning. Hon lyssnade perfekt på mig. Ingen annan vill ha Nessie så hon var min samma dag. Jag och Nessie kommer utvecklas enormt mycket nu under slutet av sommaren. Nu till hösten tänkte vi starta några dressyr tävlingar och kanske en liten lätt clear round.
 
 

Silvertear (knappen)

Silvertear ja vad ska man säga han är allt och mycket mer. Han är först och främst min tävlingshäst, min bästa vän och någon jag kan prata med. Knappen som han kallas har vunnit så mycket från ung ålder. Han och min fru milles häst misty kommer från samma stall på södra jorvik. Båda är av rasen Oldenburgare. När Knappen först kom till mig var han väldigt blyg och utstött. Vi började sakta men säkert bygga upp ett förtroende som är så starkt att det är oförståligt. Han vågar göra allt med mig. Vi klättrar upp på de högsta bergen i firgrove eller bara bada i törne. Jag kommer aldrig sälja Knappen. 
 
 

Wildblood (wilda)

Wildblood var den första hästen som jag köpte när hästfunktionen kom. Wilda kommer från början från en familj på södra jorvik men flyttade till fort pinta för att säljas. Där hittade jag henne stå där och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag köpte henne på direkten och vi klickade direkt. Med Wilda vann jag min första guldmedalj i gyllenåsarnas championat och den enda för den delen. Hon och jag har tävlat i dressyr och hoppning. Dressyr är Wildas starka gren men hon kan hoppa upp till 1.10 med ryttare. Jag kommer nog aldrig och sälja Wilda för hon var min andra och har alltid funnits där.
 

Moonknight (moon)

Moon är från början en ridläger häst som jag har fått låna från moorland stallet. Men i Maj tror jag det var blev jag äntligen ägare till honom. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv (förutom när jag gifte mig med mille lionnight). Moon är en allround häst som älskar allt från terräng och western till hoppning och dressyr.Moon har följ med mig på farliga uppdrag på dark cores plattform till att bara sitta och mysa i mrs. Holdsworths trädgård. Jag och Moon kommer alltid vara en även om han inte rids så mycket nu för tiden.